Patchwork Butik

Måske skal vi lige starte med en kort introduktion til hvad patchwork er for noget. Patchwork er en gammel teknik hvor man syr små stykker stof, der ofte er klippet i forskellige geometriske former (f.eks. firkanter, trekanter, rhomber osv) sammen til et større mønster, der f.eks. bliver til en tæppe, et sengebetræk, en taske eller mange andre ting.

Oprindeligt brugte man gamle tøjrester til at sy af, men i dag er det mere normalt at køber særligt patchwork stof hertil. Patchwork stofferne er som regel en lidt tyndere type stof, end det man normalt syr af, således at det er lettere at arbejde med.

Inden for patchwoork stof, findes der forskellige mærkevarer. En af de mest kendte designere af patchwork stof er Kaffe Fassett og Philip Jacobs, der begge er en del af Kaffe Fassett collective Nedenfor kan du se et par af deres designs.

 

Kaffe Fassett Button flower contrast

Kaffe Fassett Button flower

Kaffe Fassett Striped Heraldic Pink

Kaffe Fassett Striped Heraldic

Philip Jacobs Leopard Lotus Purple

Philip Jacobs Leopard Lotus

Maple Stream Black

Philip Jacobs Maple Stream

I Danmark findes der en række forskellige patchwork butikker. Vi anbefaler Patchwork-butik.dk da de har de absolut bedste priser på patchwork stof og tilbehør og danmarks største udvalg af Kaffe Fassett stoffer online.

Patchwork-butik har et nyt super tilbud hver dag, hvor du kan spare op til 50%. Du kan følge deres tilbud enten på deres hjemmeside her: Patchwork tilbud,  eller på deres Facebook side.

 

Patchwork-Butik-logo