Rosacea kur fra Viksjø.dk

Maja Viksjø er en helt almindelig dansk kvinde som hele sit liv har kæmpet med rosacea. Efter t have prøvet praktisk taget alle produkter der findes i markedet, valgte hun til sidst at begynde at studere emnet nærmere.

Maya læste op på en masse forskning på området, og kunne til sidst konkludere at hendes rosacea var relateret til ubalance i hendes tarme. Hun begyndte derefter at afprøve en lang række forskellige bakteriestammer, som forskellige undersøgelser havde indikeret skulle have en effekt på rosacea.

Efter fire år, fandt hun til sidst frem til en sammensætning som fjernede alle hendes symptomer

Før efter billede FB

Da hun havde fundet den kombination der virkede for hende selv, tilbød hun nogle venninder at afprøve denne, og da dette også så lovende ud fandt hun yderligere 60 testpersoner med rosacea som fik lov at prøve bakterieblandingen. Til hendes egen meget store overraskelse viste det sig at hele 70% havde en positiv effekt af blandingen.

I juli 2020 fik hun derfor blandingen godkendt som et kosttilskud under navnet Perform Probiotics. Perform Probiotics kan nu købes direkte på Viksjø’s egen hjemmeside så kom i gang nu med at afhjælpe din rosacea.

Da Maya ved at ca. 30% ikke har gavn af produktet, tilbyder hun at man kan få pengene tilbage hvis ikke man oplever en effekt af produktet.

Logo cent Goth