Find bilige lån

Billige lån online

Hos Billige Lån har vi gjort det nemt at sammenligne de mest populære online lån i Danmark, så du hurtigt kan ansøge, og få penge til lige det du ønsker.

Ønsker du at låne penge online kan det gøres hurtigt og nemt, og det er samtidig 100% anonymt og sikkert. Ansøg med det samme, og få svar inden for få minutter.

Herunder finder du et udsnit af de billige lån som findes online. Du kan nemt optage lån uden sikkerhed, det gælder både forbrugslån, hurtig lån, SMS lån, kviklån, mobillån og minilån.

Hvad er et forbrugslån

Et forbrugslån er et hurtig lån som typisk oprettes online og som du kan bruge til lige det du ønsker. Forbrugslån til fjernsyn, computer og mobiltelefoner er blevet meget populære, fordi det er så nemt at låne penge online, og fordi trenden og moden skifter så hurtigt.

Der findes mange former for forbrugslån online, og det er blevet meget lettere at låne penge online. Ligeledes er det nu også lettere at optage lån uden sikkerhed. De mest populære forbrugslån er kviklån og minilån, også kendt som SMS lån og mobillån. Du kan finder en oversigt over dem alle samme her på billige lån.

Forskellige typer af forbrugslån

Forbrugslån er en overordnet betegnelse for en bredere vifte af forskellige typer af hurtig lån. De hurtig lån og billige lån som kendetegner forbrugslån online er oftest kviklån, SMS lån, minilån og mobillån. Men herudover kan man også ansøge om forskellige typer kreditkort med en tilhørende kredit.

ÅOP står for årlige omkostninger i procent. ÅOP er prisen du betaler for at låne penge. ÅOP bruges til at sammenligne lån fra de forskellige låneudbydere. Det kan være lån som blandt andet forbrugslån, kviklån, SMS lån osv. ÅOP beregnes ved at inkludere alle låneudgifter såsom stiftelsesomkostninger, gebyrer, renter m.m. Så det vigtig du holder øje med det når du vælger et billige lån.

Hvad er ÅOP?

Hvad skal du være opmærksom på ved ÅOP?

Du skal huske at være opmærksom på, at et forbrugslån typisk har en højere ÅOP end et banklån har. Et typiske forbrugslån har en ÅOP mellem 4-25 procent, mens et banklån har en lavere ÅOP. De forskellige låneudbydere er forpligtet til at oplyse en ÅOP på de enkelte lån. Dog er de kun forpligtet til at oplyse ÅOP før skat. Du skal være opmærksom på, at det ikke er den reelle pris du betaler for lånet, da ÅOP før skat ikke har taget højde for dit skattefradrag. Derfor vil ÅOP efter skat være den reelle pris, du har betalt for lånet. Så hold godt øje med ÅOP det afgøre om det er et billige lån du for dig.

Fordele ved forbrugslån online

Når du ønsker at låne penge online er det vigtigt, at du kan få svar samme dag og gerne få svar med det samme. Du kan nu søge online, efter de billige lån som passer til dine behov og få svar allerede indenfor få minutter. Det er nu blevet let at søge lån online, og der går ikke ret lang tid før, at pengene står på din konto. Det er også en fordel, at du nu kan optage lån uden sikkerhed.

HER kan du få et overblik over de forskellige billige lån uden sikkerhed, og du kan søge om at låne pengene her og nu.

Fordele ved ÅOP

ÅOP er til for, at du som forbruger lettere kan gennemskue og sammenligne priserne på de forskellige forbrugslån. Det gør det lettere for dig, når du ønsker at låne penge online. Det er også en god idé at have tjekket et låns ÅOP, når man ønsker et lån uden sikkerhed.

ÅOP er forbrugernes sikkerhed for, at låneudbyderne ikke har en masse skjulte renter og gebyrer. ÅOP er lovpligtigt at oplyse, så du er sikret gennemsigtighed og har mulighed for at sammenligne de forskellige forbrugslån.